Wat zeggen anderen over ons werk?

Lees de mening van onze klanten

96 Berichten
Beoordeling: 5.0
Wilgentenen schutting
1 2 3 4 5

Super tevreden van het resultaat! Top van offerte tot plaatsing!
Dankjewel

Mooie strakke schutting
1 2 3 4 5

Vandaag, dinsdag 28 november 2023, is bij ons de nieuwe wilgentenen schutting gevlochten. Over een lengte van ruime 11 meter hebben wij weer een prachtige natuurlijke erfafscheiding gekregen. En dat dankzij vader en zoon van BoBouw. Een prachtig team dat snel en zorgvuldig werkt en aan het eind van de klus ook alles netjes opruimt. Wij zijn superblij met de manier waarop wij contact hebben gehad met BoBouw en het resultaat.

1 2 3 4 5

wij zijn blij dat deze mensen, wat later blijkt vader en zoon te zijn, geheel vakkundig hun werk ver van huis afleveren.
zeker een aanbeveling waard
bedankt mannen

Mooi werk geleverd boys
1 2 3 4 5

Door Bob en Shane is een mooi stukje vakwerk geleverd in onze tuin. Vakkundig gevlochten, volgens afspraak en in een gezellige sfeer. Bedankt!!

Het is prachtig geworden !
1 2 3 4 5

Hartelijk dank en mogelijk tot volgend jaar.

Goede keus !
1 2 3 4 5

Hallo Linda en de mannen,

Wij zijn heel blij met de schutting.
Geld is net naar jullie overgemaakt.

We gaan lekker genieten van het weer en de schutting,

1 2 3 4 5

Hoi Linda,

Ziet er super uit, top.

Jullie ook een mooie zomer gewenst.

Groeten Esmaralda Luijpen

DANK
1 2 3 4 5

Dank, voor jullie mooie geleverde werk !!! Rob

Goede keus !
1 2 3 4 5

Hoi dag Allen,

Zeer tevreden. Fijn werk.

We hebben goede keuze gemaakt.

Graag tot een volgende! En bedankt!

Ik betaal per direct.

Met vriendelijke groeten,

Peeters JP

Super mooi !
1 2 3 4 5

Bedankt! Het ziet er super uit, snel en netjes gewerkt! Simone (66a) zal vanmiddag de betaling in orde maken.

Bedankt voor het plaatsen en de vlotte communicatie/uitvoering.

Fantastische schutting! Wat een vakwerk en professionele vriendelijke benadering van klanten
1 2 3 4 5

Bob en zijn zoon hebben fantastisch werk afgeleverd! Wij zijn ontzettend blij met onze schutting. Het oogt strak maar ook natuurlijk en de vogels hebben er ook veel plezier van!
Absolute aanrader!

1 2 3 4 5

Bob en Shane hebben een prachtige wilgentenenschutting in onze nieuwe tuin geplaatst, zijn er heel blij mee! Zo ook met het fijne contact met en de uitstekende service van Linda! Gewoon doen!

1 2 3 4 5

We krijgen allemaal mooie reacties op onze nieuwe schutting

1 2 3 4 5

Beste Linda, Mooi en goed werk! Erg tevreden en opgetogen. Blij gewoon. Dank je. Els

Uitstekende plaatsing wilgenteenschutting
1 2 3 4 5

Bob heeft gisteren bij ons een geweldige wilgenteenschutting geplaatst. Afspraken zijn keurig nagekomen, de prijs was zeker concurrerend en de mannen hebben in een enorm tempo een prachtig resultaat bewerkstelligd. Mijn collega heeft nav mijn ervaringen inmiddels ook al een offerte aangevraagd en ontvangen.

Positieve reacties
1 2 3 4 5

De schutting is erg leuk geworden. Wij krijgen ook veel positieve reacties erop. Bedankt voor de snelle plaatsing op korte termijn. Ben

Super mooi !
1 2 3 4 5

Het is super mooi geworden, ik ben er heel bij mee. Bedank de mannen alsnog van mij. Desiree

Duurzame schutting
1 2 3 4 5

Wij zijn heel blij met de prachtige schutting bij ons zomerhuis. Wat zullen wij er volgende zomer van genieten. En wij waren ook heel tevreden over het prettige contact via de mail en prima vakmensen in de tuin!

Geweldig werk
1 2 3 4 5

Van harte aanbevolen: bobouw levert geweldige kwaliteit. Dit doen ze snel, ze zijn eerlijk en ook nog eens super aardig. 4 weken geleden een aanvraag gedaan en nu staat het al.

1 2 3 4 5

Top schutting gevlochten door Bob en Shane. Perfect, afspraak is afspraak staat inderdaad hoog in het vaandel. Ook Linda bedankt daarvoor. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

1 2 3 4 5

Wij zijn zeer tevreden over de mooie schutting die jullie hebben geplaatst. Een prachtig resultaat, dank je wel mannen!

Service en professionaliteit
1 2 3 4 5

Een fantastisch mooie schutting door jullie geplaatst. Netjes, professioneel en vakwerk. Het was super om samen met jullie te werken om tot een tevreden resultaat te komen. Tot de volgende keer!!

Rozenburg
1 2 3 4 5

05-04-2018 Bob en Shane hebben vanmorgen een prachtige schutting gevlochten in mijn tuin en nog snel ook. Ik ben er heel blij mee. Jij ook bedankt Linda!

Vakwerk
1 2 3 4 5

Wij zijn heel blij met de bijzonder mooie schutting, stukje vakwerk en ook snel neergezet. Bedankt!

Heel mooi
1 2 3 4 5

Wij zijn super tevreden met onze nieuwe wilgen schutting.
Onze vorige wilgen schutting was aan vervanging toe dus de oude is verwijderd en de nieuwe is geplaatst.
Bedankt mannen voor de goede samenwerking en het vakwerk hij staat prachtig mooi strak langs de scheidinglijn van onze tuin.

1 2 3 4 5

Vandaag is er een top prestatie geleverd! Super blij met de wilgentenenschutting. Nogmaals veel dank voor jullie professionele vakmanschap!

tevreden
1 2 3 4 5

Ik ben enorm gelukkig met de prachtige schutting die jullie voor ons gevlochten hebben.

1 2 3 4 5

Vandaag is onze schutting gevlochten: in een woord geweldig, wij zijn zeer enthousiast over het resultaat. Het geeft een ruimtelijk effect en geen opgesloten gevoel. De mannen werken zeer vakkundig en heel netjes : geen rommel achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden!!!

Vakwerk
1 2 3 4 5

Bedankt voor het vakwerk!

De schutting is erg mooi geworden, de tuin is er erg van opgeknapt!

Mooi geplaatst!

Het resultaat vinden we echt super. Het ziet er zeer degelijk uit, maar tegelijkertijd is het geen massieve muur waar je tegen aan kijkt.

Ook beide buren geven aan dat ze zeer tevreden zijn.

Het was voor ons wel even spannend, omdat je niet precies weet wat je kunt verwachten.

Maar ik kan het anderen nu aanraden, en zeker BoBouw.

Erg leuk om te zien hoe vakmanschap en plezier in het werk hand in hand gaan. Bob en zoon hebben samen lol en stellen er een eer in om iets moois te maken met als resultaat een prachtige schutting; echte vaklui. Als extraatje heeft Bob me zelfs nog even geholpen om een paar boompjes te planten.We zijn zeer tevreden en raden iedereen deze vakmensen aan!

Wat is het mooi geworden. We hadden hoge verwachtingen en die zijn helemaal waar gemaakt. Uitermate tevreden. Hard gewerkt met een prima resultaat! Bedankt!!

Erg blij met het resultaat en hoe alles soepel geregeld is.

Jullie hebben een project neergezet, dat er wezen mag!
We vinden het resultaat allemaal prachtig, onze oude moeder voorop!
Veel succes met de volgende klus, tot ziens.

Wij zijn zeer tevreden met de fraaie schutting van wilgentenen. De schutting is door Bob en zijn zoon vakkundig neergezet. Onze tuin heeft door de wilgenschutting een veel natuurlijke uitstraling gekregen en als we bezoek krijgen vraagt iedereen waar deze vandaan komt. Kortom een echte aanrader!


Wij zijn erg blij met de schutting! Hij is helemaal naar onze zin en super mooi geworden

Dankjewel voor `t plaatsen van de schutting!
Ziet er perfect uit!!

Groetjes,
karin

Wat een prachtige robuuste schutting hebben jullie voor ons gemaakt. Echt heel erg mooi gedaan. We gaan er heel erg van genieten. Onze dochter en haar man vinden het ook heel mooi. Misschien laten zij ook een schutting door jullie vlechten. Leuk he? Nou, bedankt hoor ! Groetjes vanEdward en Toos uit Brabant.

Wij zijn heel erg tevreden over de plaatsing! Het ziet er prachtig uit, de tuin is er echt van opgeknapt. En ik vond het erg fijn dat de mannen niet moeilijk deden over het zagen van een poezenpoortje. Kortom: wij zijn zeer tevreden klanten.

Goede middag Linda; wij zijn heel tevreden met het resultaat, de schutting als ook de ronding voldoen volledig aan onze toch al hoge verwachting!

Bedankt voor goede service en het mooie vlechtwerk!

Wat een ontzettend goede keuze om door jullie een prachtige wilgetenen schutting te laten plaatsen. Hij staat als een huis en is prachtig om te zien! Vanaf het eerste contact zeer prettig gecommuniceerd ondanks dat jullie het heel erg druk hebben. Bijzonder aardige en vakkundige mensen! Als u nog twijfelt over de aanschaf, niet doen, gewoon uit laten voeren door deze vakmensen. In een woord prachtig en past heel mooi bij de natuurlijke uitstraling van onze tuin! We zijn meer dan tevreden!

Wat een beleving! Puur handwerk, een ambacht mag je wel zeggen. Dat zien we niet vaak meer in ons Nederland. Het geld dubbel en dwars waard. Wij zijn uitermate tevreden met deze prachtige schutting.

Geweldig maatwerk! De schutting is prachtig geworden, heel netjes en de mannen hebben prima meegedacht.We zijn super tevreden over het resultaat en de service. Merci!!!


Vanavond kwam ik thuis en zag het vlechtwerk: Wow wat mooi! We zijn er erg blij mee!

Wat zijn wij blij met de schutting! Hij is echt prachtig geworden! Alle lof voor jullie werkwijze! Een aanrader voor iedereen die een wilgentenen schutting wil laten plaatsen. Vakwerk!

Groetjes van ons

Dankjewel voor `t plaatsen van de schutting!
Ziet er perfect uit!!

Groetjes,
karin
Alverna BE

Hallo Bob en Linda,

Hierbij een foto van onze schutting die jullie vorig jaar januari plaatsten. We zijn er nog steeds ontzettend tevreden mee, en eigenlijk wordt 'ie steeds mooier! Hij raakt al aardig begroeid met kamperfoelie, clematis, braam en framboos. En de vogels zijn er ook blij mee, roodborstjes en pimpelmeesjes glippen tussen de wilgentenen door en merels, lijsters, koolmezen en gaaien pikken er allerlei insectjes af. Mee genieten er elke dag van!
Hartelijke groet,

5 mei wilgen schutting geplaatst in voortuin binnen 50 minuten klaar!!! top kwaliteit!!!! vader en zoon bedankt is TOP.

;-) Niets teveel gezegd, alle beloftes waargemaakt. Topkwaliteit! Laat de zomer nu maar komen. Wij zijn er klaar voor met onze mooie natuurlijke schutting! Groet.

Eerlijk gezegd wisten wij niet wat wij konden verwachten. Maar uiteindelijk zijn we enorm tevreden met de prachtige schutting die er voor ons gevlochten is. Een aanwinst voor de tuin. Buiten het feit dat de schutting onze tuin mooier maakt geeft het ook een veel ruimer idee. Wij zijn uitermate te spreken over het geweldige resultaat !!!!!! Groet, Thijs en Joke

We willen jullie bedanken voor de prachtige schuttingen. Het is jammer dat we geen foto kunnen plaatsen.. In februari is op ons terras voor het restaurant een prachtige wilgenschutting neergezet! Helemaal naar Texel werd er gereden om 3 schuttingen te plaatsen... Het resultaat is erg mooi! We zijn zeer tevreden over de hele dienstverlening (contact vooraf en natuurlijk het eindresultaat!).Het terras is inmiddels ingericht en de schutting staat er prachtig bij! Bedankt en tot een volgende keer! Hartelijke groeten, Marcel en Alinda HERBERG DE AANLEG TEXEL

Wij zijn uitermate tevreden waarop de schutting geplaatst is. In 1 dag was het werk klaar en konden wij verder met de tuin. Echt geweldig. Het was een goede keus. Groetjes Sylvie

Super snel en vakkundig! Bedankt hoor ;-)

Zo mooi hadden we het niet verwacht. Jullie moeten maar snel terugkomen voor de andere kant van de tuin.

Puik werk, van vader en zoon.

Wij zijn erg blij met de wilgenenetenschutting.

De wilgenschutting staat er prachtig bij, we zijner erg tevreden over.

Hallo! Snel en vakkundig zijn jullie te werk gegaan heren, en heel fijn dat jullie zelfs rekening hebben gehouden met mijn houten vloer binnen, netjes afgedekt. Superbedankt voor de mooie schutting, ik ben helemaal tevreden! !

Hallo, de tuin en de vijver zijn eindelijk klaar. Hierbij een aantal foto's van het resultaat.
De wilgenschutting past echt prachtig in het geheel.
Wij zijn er erg blij mee!

ik zou nog even laten weten of de schutting ook daadwerkelijk ging uitlopen
en ja dat doet hij prima
zijn er erg blij mee

Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Het is echt mooi geworden.

Even zeggen dat ik heel blij ben met de schutting! De hele buurt is enthousiast. Ook erg leuk. bedankt.

Nogmaals bedankt voor alles Super..

Wij zijn zeer tevreden over de haag en jullie service Toppie

Misschien tot in de toekomst.

hallo wat is het mooi geworden zeg zaterdag hebben ze de wilgenschutting geplaatst hij lijkt wel of de tuin 2x zo groot is geworden . als de tuin klaar is stuur ik wat foto's naar jullie toe . gr Paul en esther

Wij zijn heel erg blij met onze wilgentenen-schutting! Hij past zo goed bij de tuin, het lijkt alsof e er altijd al gestaan heeft.
En zo supersnel gevlochten, we zijn onder de indruk van jullie vakmanschap!
Hartelijk dank, ook voor de prettige communicatie in het voortraject.
Prettig weekend en wie weet tot een volgende keer.

Even een bedankje voor de perfecte communicatie en service (zoals deze hoort te zijn).
Wij zijn blij met de schutting, de omgeving zal nog mooier worden dan hij al is.

zowel wij als de buren zijn heel tevreden met de schutting. Ze is echt heel mooi. Wij zeggen het voort...
Groetjes,
Wendy

Vandaag is de schutting geplaatst! Heel erg mooi geworden, bedankt heren!

Super tevreden! Heel erg bedankt! Lydia

Wauw ! dat was m`n eerste reactie toen de schutting klaar was !! Deze schutting is echt een onderdeel van de tuin geworden , geeft er een meerwaarde aan. Dat wordt genieten, heerlijk.Alles liep heel voorspoedig vanaf het eerste contact , dit zijn mensen met hart voor hun zaak en dat merk je aan alles. Ontzettend bedankt , Arien

Een snelle reactie op een offerte aanvraag en een zeer professionele aanpak met een geweldig resultaat. Een wilgentenen schutting waar we heel blij me zijn. Wanneer de tuin renovatie af is zullen we de foto's toesturen. Nogmaals BEDANKT.

Ik ben helemaal blij met mijn schutting! De hele buurt heeft genoten van het maken ervan en ik ben vooral blij met het resultaat! Super bedankt.

Wat een avontuur. Zonder er ooit 1 in het echt te hebben gezien kozen wij voor een wilgentenenschutting. Omdat de foto's op jullie site er zo mooi uitzien en het mailcontact zo vlot verliep kregen wij er vertrouwen in. Nu is de schutting geplaatst en we zijn zo blij dat we hiervoor gegaan zijn. Het is zo mooi!

Uitermate tevreden. Schitterend mooi geworden. Dank je wel.

Jullie zijn vandaag bij mij geweest en ik wilde even zeggen dat het er mooi uitziet! Bedankt. Groetjes Lilianne

Mooi! Wij zijn blij met de wilgentenenschutting! Nogmaals bedankt voor je vakwerk! Arjen

Hoi Bob,

Lang getwijfeld maar nu enorm blij dat ik voor deze mooie wilgentenen schutting heb gekozen.

Groet Kees

Vrijdag jl hebben jullie bij ons een mooie, aflopende en in een bocht geplaatste schutting neergezet. Hele mooie terrasafscheiding waar we erg blij mee zijn. En het was in 2 uurtjes gepiept.

Een hele goede en snelle service met een prachtig eindresultaat! Ik ben ontzettend blij met m'n schutting, bedankt! Groetjes joke

Jullie hebben niks te veel gezegd, de hele buurt is al wezen kijken en julie krijgen er vast heel veel nieuwe klanten bij. Bedankt man.

Geheel volgens afspraak en het eindresultaat is verbluffend. Chapeau.

Een bedrijf dat snel reageert en afspraken nakomt! Na de aanvraag kregen wij nog dezelfde dag de offerte in de mailbox. Ook was het, ondanks de afstand, geen probleem om (kosteloos) bij ons langs te komen om de situatie te bekijken. Wij zijn heel erg tevreden hoe het werk is uitgevoerd; we hebben een super mooie schutting!

Wij zijn enorm bij met de mooie wilgentenen schutting die jullie bij ons geplaatst hebben. Het is prachtig !!!!

Toppie!!! Bedankt!

Wat een mooie schutting hebben jullie in onze tuin geplaatst. We genieten er elke dag van en wij zullen bij iedereen reclame voor jullie maken. Bedankt. Groetjes Ruud en Susan

Prachtige schutting, professionele mensen, vriendelijke mensen, meer dan correcte afhandeling - aanrader !

Wij zijn zeer tevreden niet alleen met het prachtig resultaat, zowel wat betreft de damwand als de schuttingen, maar ook met de prettige samenwerking !

In het project dat je voor ons gerealiseerd hebt - wat echt een hele flinke klus was - hebben wij je leren kennen als vakman, harde werker en realist. Iemand die eerlijk kan zeggen wat w l en niet haalbaar is, en achteraf vrijwel altijd gelijk bleek te hebben.Creatief en vakbekwaam is hoe ik het zou omschrijven. Bedankt!

Voor iedereen die in Belgie een schutting wil laten vlechten: deze Nederlanders zijn ok. Goede, gedegen vaklui en het eindresultaat is daarnaar.

Grote klasse, dit is vakmanschap. Mensen, een aanrader!

Van harte aanbevolen: Eerlijke mensen, harde werkers, realiseren wat zij beloven. Top.

wij zijn heel enthousiast over de schutting welke mooi in onze tuin opgaat.(natuurlijk) fijne mensen en ook fijn dat de aannemer ook zelf de schutting heeft geplaatst zodat een eventuele aanpassing geen probleem hoeft te zijn.

Blij dat wij door jullie onze schutting hebben laten plaatsen! Volgend jaar de andere kant van de tuin !

Wat zeggen anderen over ons werk?

1 2 3 4 5

Wat vinden anderen van het resultaat?

Neem contact op

Bob
BoBouw Rotterdam
Telefoon: 06-38582590
info@wilgentenenschuttingen.com
KvK R'dam nr. 24489627

of vul onderstaand formulier in